ΑΥΡΙΟ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ: ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ!

ΑΥΡΙΟ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ: ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ!

Αύριο συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ με κεντρικό ζήτημα προκλητική και προσβλητική απάντηση  του Υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη σε έγγραφο της Ομοσπονδίας. Η επιστολή αυτή αποτελεί μνημείο αυταρχισμού, καθώς ψέγει την Ομοσπονδία επειδή τολμά να καταθέτει προτάσεις, αποκαλύπτει ότι θα καρατομήσει μη αρεστούς εκπροσώπους των εργαζόμενων από το Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ και αποκαλεί την θεσμοθετημένη δυνατότητα κοινωνικού ελέγχου που ασκούν οι εκπρόσωποι των εταίρων στο Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ ως «αντιπολίτευση». Στο απαράδεκτο αυτό έγγραφο που θυμίζει ημέρες  Αρβανιτόπουλου η ΟΙΕΛΕ θα απαντήσει με αυριανή  της ανακοίνωση μετά τη λήξη του Δ.Σ.

Άλλα θέματα που θα συζητηθούν αύριο είναι:

Η  προκήρυξη του 37ου Συνεδρίου της  ΟΙΕΛΕ, οι τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, η πορεία δικαστικών υποθέσεων που αφορούν την Ομοσπονδία κ.λπ.