ΑρχικήΑνακοινώσειςΕΥΡΥΤΑΤΗ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ...

ΕΥΡΥΤΑΤΗ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ

- Advertisement -spot_img

Τις τελευταίες ημέρες η ελληνική κοινωνία εμβρόντητη παρακολουθεί την πρωτοφανή και αήθη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος της Φώφης Μπουλούτα από το περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στο βωμό της μικροπολιτικής αντιπαράθεσης. Στην προσπάθεια αυτή παρενέβη με δημόσια επιστολή του ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ για να προστατευθεί τόσο η αλήθεια, όσο και η μνήμη της Φώφης. Η επιστολή αυτή στάθηκε αφορμή (όχι αιτία, καθώς είναι γνωστά τα «ευγενή αισθήματα» του πρώην Πρωθυπουργού για το συνδικαλιστικό κίνημα και τους εκπροσώπους του και συνολικά για τον κόσμο της εργασίας) για να απειλήσει τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας με δικαστική δίωξη.
Η υπόθεση αυτή έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ που έχουν αφιερώσει σειρά δημοσιευμάτων για το ζήτημα. Δυστυχώς, λίγα από τα δημοσιεύματα ασχολούνται με την ουσία της υπόθεσης (που είναι η προστασία του δημόσιου αγαθού της εκπαίδευσης και της ισοτιμίας όλων των μαθητών από την αυθαιρεσία των ελίτ και τις επιταγές της ασύδοτης αγοράς), καθώς πολλά άρθρα λανθασμένα επικεντρώνουν στη σύγκρουση κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν απασχολούν την ΟΙΕΛΕ και τον κλάδο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.
Παραθέτουμε εδώ ελάχιστα επιλεγμένα δημοσιεύματα του τύπου για την υπόθεση:
(Ξεχωριστά βάζουμε το άρθρο που προκάλεσε την οργή του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ, αλλά και ολόκληρου του κλάδου μας δια χειρός Γ. Μουρούτη, στενού συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στο The President.gr και αποτέλεσε την αφορμή για να ανοίξει και πάλι η υπόθεση της Φώφης Μπουλούτα.)

Το Ποντίκι
alfavita
Avgi.gr
in.gr
Εφημερίδα των Συντακτών
Stokokkino.gr
Altsantiri.gr
Enikos.gr
tvxs
inews.gr
Dikaiologitika.gr
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (α.α.) Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ο Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. ΚΑΖΑΓΛΗΣ Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img