ΑρχικήΕιδήσειςΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ...

ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΓ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ-ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, Η ΟΙΕΛΕ, Ή Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

- Advertisement -spot_img

Όπως είχαμε πληροφορήσει με πρόσφατη ανάρτηση, ο Όμιλος Πουκαμισά απέστειλε εξώδικο προς τον Πρόεδρο Μ. Κουρουτό και το Γεν.Γραμματέα της ΟΙΕΛΕ  Γ. Χριστόπουλο με το οποίο απειλεί με νομική δίωξη τα προαναφερθέντα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

 

Το ζήτημα φυσικά δεν είναι καινούριο. Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται ο Όμιλος με το εξώδικό του, η ΟΙΕΛΕ έχει καταγγείλει την παράνομη φροντιστηριακή δραστηριότητα σε παιδιά δημοτικού τόσο του εν λόγω Ομίλου όσο και πολλών άλλων αλυσίδων και μεμονωμένων φροντιστηρίων από τον Ιούλιο του 2017  δημόσια και προς τα θεσμικά όργανα της πολιτείας.

 

Ο λόγος που ασχοληθήκαμε συγκεκριμένα με τον Όμιλο Πουκαμισά ήταν η θρασεία εκ μέρους του αποστολή πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ , στην οποία περιέχεται διαφημιστικό φυλλάδιο όπου οι υπεύθυνοι του Ομίλου κομπάζουν για 56 παράνομα φροντιστήρια δημοτικού! Δεν είχαμε άλλη επιλογή, παρά να στηλιτεύσουμε δημόσια το γεγονός και να ζητήσουμε την εξέταση του ζητήματος στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ. Η απάντηση του Ομίλου ήταν μια δημόσια απειλή περί συνδικαλιστικής δίωξης και φίμωσης της συνδικαλιστικής ελευθερίας, την οποία πραγματοποίησε σήμερα μέσω εξωδίκου.

 

Να γνωρίζουν πάντως οι εκφραστές της εμπορευματοποίησης της εκπαίδευσης ότι δεν μας τρομοκρατούν και ότι θα αντιπαλέψουμε το σχέδιό τους μέχρις εσχάτων. Επομένως καλωσορίζουμε τις απειλές τους και αναμένουμε τις επόμενές τους ενέργειες.

 

ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΥΒΡΙΖΕΙ; Η ΟΙΕΛΕ,  Ή Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ;

 

Ο πανικός φέρνει σπασμωδικές κινήσεις. Την ώρα που ο Όμιλος Πουκαμισά μας χαρακτηρίζει “υβριστές”, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου αυτού του κ. Χατζητέγας για μια ακόμη φορά εξαπολύει πρωτοφανείς ύβρεις κατά της ΟΙΕΛΕ, αποκαλώντας την “επιδοτούμενη συντεχνία” και παρομοιάζοντας τα μέλη της με τους φασίστες πολιτοφύλακες του Φράνκο.

 

Φαίνεται ότι έχει γίνει μόδα  οι παραβιάζοντες το νόμο εργοδοτικοί φορείς που καθυβρίζουν τους εκπροσώπους των εργαζόμενων και πρόσφατα, στη Βόρεια Ελλάδα, έφθασαν μέχρι του σημείου να καταρτίσουν black list με απολυμένους στα social media, να ζητούν και τα ρέστα.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img