ΑρχικήΕιδήσειςΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ...

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΙΕΛΒΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΣ ΣΙΕΛΒΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

- Advertisement -spot_img

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτός μεταβαίνει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με κλιμάκιο του ΣΙΕΛΒΕ θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαιδευτικής διοίκησης και στις 19:30 της ίδιας ημέρας στο Ξενοδοχείο Imperial θα παραβρεθεί στο ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Βορείου Ελλάδας (ΣΙΕΛΒΕ). Εκεί θα αναλυθούν οι θετικές και οι αρνητικές πλευρές της νέας νομοθετικής ρύθμισης για την ιδιωτική εκπαίδευση, θα καταγραφεί ο προβληματισμός των συναδέλφων και θα συγκεντρωθούν οι προτάσεις που θα προκύψουν από το διάλογο για τη χάραξη πορείας του κλάδου. Επίσης, θα συζητηθεί το κρίσιμο ζήτημα του αγωνιζόμενου συναδέλφου Νιχάτ Χότσικα, νυν Αντιπροέδρου του ΣΙΕΛΒΕ, που υφίσταται πρωτοφανή ηθική, πολιτική και οικονομική δίωξη από το Ιδιωτικό Μειονοτικό Σχολείο Ξάνθης.

Την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με κλιμάκιο του ΣΙΕΛΒΕ (τον πρόεδρο Α. Βουρκούδη και το Γεν. Γραμματέα Δ. Σελέκο) θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στη Θράκη. Αυτή τη φορά, πέρα από την Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και στην Κομοτηνή. Θα υπάρξουν επαφές με στελέχη της διοίκησης και θα γίνει επίσκεψη γνωριμίας με το Μειονοτικό Σχολείο της Κομοτηνής για ανταλλαγή απόψεων με τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

- Advertisement -spot_img
Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις
- Advertisement -spot_img