Επείγον: Σημαντική ενημέρωση για τα δικαιολογητικά των εκπαιδευτικών σε υπηρεσιακή άδεια

Επείγον: Σημαντική ενημέρωση για τα δικαιολογητικά των εκπαιδευτικών σε υπηρεσιακή άδεια

Το χάος ασάφειας με το ζήτημα των πληρωμών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας συνεχίζεται.

Μετά από επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας ενημερωθήκαμε για νέες διευκρινίσεις σχετικά με τα δικαιολογητικά. Επομένως, καλούμε τους συναδέλφους να προσθέσουν στα δικαιολογητικά που ήδη έχουμε αναρτήσει τα ακόλουθα σχετικά με το Ε4 (πίνακας προσωπικού):

  • Απαιτείται το Ε4 και της περασμένης χρονιάς (στην περίπτωσή μας τα Ε4 του 2019 και του 2020).
  • Το Ε4 πρέπει να είναι ατομικό. Δηλαδή στο έντυπο να αναφέρεται μόνο το όνομα του εκπαιδευτικού, όχι των υπόλοιπων συναδέλφων του που περιλαμβάνονται στον πίνακα προσωπικού.
  • Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, το Ε4 πρέπει να φέρει αριθμό ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου με ημερομηνία και σφραγίδα του σχολείου για να θεωρηθεί έγκυρο.

Τέλος, σημειώνουμε ότι εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ συνεργάζονται αυτές τις ημέρες με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας για να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν ελλείψεις σε δικαιολογητικά εκπαιδευτικών, ενώ ήδη έχουμε επικοινωνήσει με συναδέλφους και ενημερώνουμε για ελλείψεις, ώστε να τις τακτοποιήσουν έγκαιρα και να πληρωθούν τον Απρίλιο.