ΑρχικήΑνακοινώσειςΞεσηκωμός των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα, κατά ριπάς οι ανακοινώσεις...

Ξεσηκωμός των ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα, κατά ριπάς οι ανακοινώσεις πρωτοβάθμιων σωματείων και παραρτημάτων για τον διάλογο-παρωδία της Υπουργού Παιδείας

- Advertisement -spot_img

Οργή και αγανάκτηση στους χιλιάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς μετά από την πρόσκληση σε διάλογο-παρωδία της Υπουργού Παιδείας για το νέο νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση και τα όσα δραματικά προοιωνίζεται για τον κλάδο η σύνταξη-εξπρές ενός κειμένου νόμου, προφανώς με τις ευλογίες αποκλειστικά και μόνο των συγκεκριμένων εμπόρων της εκπαίδευσης.

Πρωτοφανής όμως και η κινητοποίηση των συναδέλφων σε όλη τη χώρα. Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ, τα ΔΣ πρωτοβάθμιων σωματείων και των παραρτημάτων τους κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν σε έκτακτες συνεδριάσεις. Κοινή συνισταμένη όλων των αποφάσεων που εκδόθηκαν ήταν να ζητηθεί από την ΟΙΕΛΕ η μη συμμετοχή σε ένα «στημένο» διάλογο, χωρίς ενημέρωση της Ομοσπονδίας, για ένα ήδη προαποφασισμένο νομοσχέδιο.

Επισυνάπτουμε τις αποφάσεις που ήδη έχουν εκδώσει πρωτοβάθμια σωματεία της ΟΙΕΛΕ και τα παραρτήματά τους:

Δείτε επίσης
Ανακοινώσεις